Uncategorized

Kommentarer synpunkter

Välkommen att posta inlägg som rör Excel-arket BridgeStatistik baserat på databasen i BridgeFacts. Känner du dig osäker kan du maila till bridge@ricol.se så hjälper jag dig med publiceringen..

0 thoughts on “Kommentarer synpunkter

 1. Hej Rickard.
  Jag har börjat titta lite grand på dina statistiker och försökt att förstå hur man ska hantera dem.
  Till att börja med tycker jag det är mycket text och mycket hänvisningar till andra sidor – vilket jag tror skrämmer bort en del från att försöka.
  Sedan när jag läser under förklaringen till ”Ranking olika kategorier” så förstår inte jag vad du skriver i den näst sista meningen.
  Jag förstår heller inte vad du skriver under ”Inbördes möten” sista meningen.

  Hur har du kategoriserat? Jag förstår att det är efter ranking, men jag kan inte se det av siffrorna. Vilken siffra avgör? ”Tom” eller ”Totalt utfall”?

  Vad står R12 för i urvalet?

  Jag försökte sortera våra inbördes möten mot våra motståndare, men lyckades inte. Jag klickade på tratten och valde ”fler sorteringsalternativ” eftersom jag ville sortera våra motståndare i svårighetsordning. Valde sedan ”fler alternativ” . Om jag väljer ”totalt” så sammanfattas texten ”sortera Vi efter Utfall i fallande ordning”. Men jag ser inget resultat av det. Vilket är Utfall i detta fall? Totalt utfall eller för resp år? Om jag i st väljer efter sortering av kolumn K11 blir det ingen skillnad.

  Jag vågar inte gå vidare förrän jag förstått hur du lagt upp det, så jag väntar tills jag fått dina synpunkter på ovanstående innan jag går vidare.

  //Kent

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *